Over ons

Studievereniging Triple Tax is opgericht in februari 2007 voor en door studenten Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Studiejaar 2007-2008 was het eerste officiële verenigingsjaar. Het voornaamste doel van Triple Tax is het verlagen van de drempel tussen bedrijven en studenten. Door middel van het organiseren van zowel formele als informele activiteiten met onze sponsoren proberen wij dit op een leuke en leerzame manier te doen. Daarnaast is Triple Tax een ondersteunende factor voor studenten tijdens de opleiding. Wij sturen bijvoorbeeld vacatures door voor meewerk- of afstudeerstages, bieden oefententamens aan op de website en geven zo nu en dan voorlichtingen over bepaalde studie-onderdelen.

In de afgelopen paar jaar zijn er in samenwerking met onze verschillende sponsoren vele activiteiten georganiseerd. Door het succes zijn een aantal van deze activiteiten jaarlijks terugkomende evenementen geworden. Zo komt onze hoofdsponsor Loyens & Loeff bijvoorbeeld ieder jaar met een aantal medewerkers naar de hogeschool om de nieuwe fiscale wettenbundels uit de reiken aan de leden van Triple Tax, zijn wij jaarlijks van de partij op de KPMG Meijburg & Co-beachparty en staat september in het teken van een educatieve ontmoeting met PwC. Al met al zijn de activiteiten erg divers.

Triple Tax fungeert dus als tussenpersoon tussen studenten en bedrijven. Wil jij deel uitmaken van onze vereniging en op een aangename manier jouw medestudenten leren kennen en kennismaken met het fiscale beroepenveld? Wacht dan niet langer en meld je aan!