Loyens & Loeff

 
 


Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten
Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten Fiscaal recht en/of Fiscale economie de mogelijkheid om een stage te lopen. Onze stages duren twintig weken. Tijdens een stage draai je volledig mee in onze praktijk. Zo ga je vanaf de eerste dag aan de slag met interessante rechtsvragen, woon je cliëntbesprekingen en zittingen bij en neem je deel aan diverse trainingen, cursussen en sociale activiteiten. Daarnaast organiseren wij verschillende business courses en is het mogelijk nader kennis te maken met ons kantoor door middel van een kantoorbezoek en tentamentrainingen.

L&L Academy voor starters
Wij realiseren ons dat de dagelijkse praktijk binnen de bedrijfsjuridische dienstverlening verschilt van wat je op de hogeschool hebt geleerd. Om de omschakeling van theorie naar praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft ons kantoor voor beginnende advocaat-stagiaires, fiscalisten en kandidaat-notarissen een speciale opleiding in het leven geroepen: de Loyens & Loeff Academy. Hierin bieden wij onze nieuwe medewerkers een praktijkgericht introductieprogramma. Na de Academy volgen startende medewerkers de beroepsopleiding die aansluit bij hun beroepsgroep. Gedurende het gehele jaar kun je bij ons solliciteren voor de functie van fiscalist.

Solliciteren
Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan contact op met Florine Hibbel via het telefoonnummer 020 – 578 5318 of solliciteer via onze website www.loyensloeffacademy.com.