Consultant Compliance Services PwC

 
 

Wil jij je bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen en/of het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting? Wil je een startersfunctie in een stimulerende omgeving met volop ontwikkelingsmogelijkheden? Word dan Startend Consultant bij Compliance Services.

Wie ben je?
Je bent net of bijna afgestudeerd BE-er, AC-er of FRE-er en op zoek naar een eerste baan. Je wilt jouw theoretische kennis in de praktijk brengen, relaties opbouwen, en het beste uit jezelf en je collega's halen.

- Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscaal Recht en Economie.
- Je hebt 0 tot maximaal 2 jaar relevante werkervaring.
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Hoe ziet je werk eruit?
Als Startend Consultant verricht je werkzaamheden op financieel, fiscaal en administratief gebied. Samen met je collega's verzorg je voor onze klanten bijvoorbeeld: assistentie bij de boekhouding, het opstellen van tussentijdse financiële rapportages, het opstellen van de jaarrekening. Je stelt aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting op voor (inter)nationale ondernemingen. Je verzorgt daarbij ook de correspondentie met je klanten en de Belastingdienst en hebt contact met collega's van verschillende afdelingen en kantoren.

Wat bieden we je?
Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

- Je krijgt een startersfunctie binnen een stimulerende omgeving.
- Je doet ervaring op met de allernieuwste IT-software, maakt kennis met verschillende marktsectoren en werkt onder persoonlijke begeleiding van ervaren PwC-ers.
- Je volgt een volledig Compliance-leertraject, gericht op jouw achtergrond en ontwikkeling.
- Je krijgt een deels premievrij pensioen en 30 vakantiedagen.
- Je ontvangt een laptop en smartphone van de zaak.

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De functie Startend Consultant valt binnen het werkveld Compliance Services, waarin we onze klanten helpen te voldoen aan complexe wet- en regelgeving. We bieden ondersteuning en advies bij de inrichting van financiële en administratieve processen, door onder andere het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de belastingaangiften.

Solliciteer nu!
Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen of heb je vragen over de vacature? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijpwc.nl of neem contact op met Joanne van Gurp op 088 792 1779 of joanne.van.gurp@nl.pwc.com.