Atlas

 
 

Atlas is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor gevestigd in het hart van Amsterdam. Wij bieden het beste van twee werelden: de aanpak van een boutique kantoor en de kennis en ervaring van een groot kantoor. Door ons uitsluitend te focussen op fiscaliteit zijn we in staat onze cliënten op hoogstaand niveau te adviseren. Wij staan bekend om onze expertise op het gebied van: private equity, fusies en overnames, onroerend goed, internationale structuren en private clients. Atlas behoort tevens tot een uniek Benelux netwerk met kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 100 toegewijde fiscalisten en advocaten.

Bij Atlas ben je direct onderdeel van het team en krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan verschillende fiscale vraagstukken. Omdat Atlas een zeer diverse cliëntenportefeuille heeft, van multinationals tot DGA’s, zal je merken dat je in korte tijd veel leert. Hier staat tegenover dat we ook veel van je verwachten.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over een mogelijke stage bij Atlas Fiscalisten, neem dan contact op met Laura Pijl via lp@atlas.tax of 020-5354567.