Activiteiten

Door de jaren heen heeft studievereniging Triple Tax diverse activiteiten georganiseerd. Het verschilt van borrels voor de leden tot (in)formele activiteiten met onze sponsoren. Gedacht kan worden aan het Loyens & Loeff-hockeytoernooi, de beachparty van KPMG Meijburg & Co en diverse leerzame inhousedagen waar specifiek wordt gekeken naar fiscale vlakken als de vennootschapsbelasting en de omzetbelasting. Hieronder volgt een overzicht van de jaarlijks terugkerende activiteiten om jou een beeld te geven van wat je zoal kan verwachten als je lid wordt van onze vereniging.


Uitreiking Loyens & Loeff-wettenbundel

Ieder jaar voert de regering wijzigingen door in de fiscale wetgeving. Het ene jaar volstaat een tariefswijziging of veranderde inkomensdrempel, terwijl het andere jaar een hele afdeling in de wet wordt hervormd. Als fiscalist is het cruciaal om op de hoogte te blijven van deze wijzigingen en onze hoofdsponsor Loyens & Loeff zorgt er jaar in jaar uit voor dat onze leden daarin niet tekort schieten. Recruiter Tessa van de Pol komt namelijk jaarlijks met een medewerker uit de fiscale praktijk naar school om een Loyens & Loeff-wettenbundel uit te reiken aan al onze leden!


Loyens & Loeff-hockeytoernooi

Ieder jaar organiseert Loyens & Loeff in mei een hockeytoernooi waar vele studentenverenigingen voor worden uitgenodigd. Dit evenement vindt plaats op de velden van hockeyclub Hurley in het Amsterdamse Bos. De dag start aan het eind van de ochtend met de groepswedstrijden. Na een verzorgde lunch en de knock-outwedstrijden volgt een uitgebreide barbecue. Tot slot wordt de dag afgesloten met een spetterend feest. Help jij onze vereniging om hoge ogen te gooien op het toernooi?


Meijburg & Co-beachparty

De Meijburg & Co-beachparty vindt jaarlijks plaats in het begin van juni. De dag op het strand van Bloemendaal staat in het teken van sport, spel en vooral gezelligheid. Sporten als beachvolleybal en oud-Hollandse spellen als zaklopen en in teamverband skippyballen passeren de revue. Een perfecte mogelijkheid om je medestudent beter te leren kennen en een kijkje te nemen in de fiscale keuken van Meijburg & Co. In 2014 was Triple Tax de trotse winnaar van de bokaal. Ben jij er in 2016 bij om de trofee weer terug te brengen naar de Fraijlemaborg? Bekijk hier de aftermovie en foto's van de beachparty 2015!