Aangiftemedewerker Loyens & Loeff

 
 

Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkt is de Benelux. Daarnaast hebben we nog 11 vestigingen in de belangrijkste internationale financiële centra. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor onze aangiftepraktijk in Rotterdam en Amsterdam zoeken wij startende aangiftemedewerkers.

Vanaf het eerste moment draai je volledig mee in de praktijk. De werkzaamheden bestaan met name uit het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor onze cliënten. Daarnaast word je betrokken bij de advisering die rechtstreeks met deze aangiften samenhangt, maar ook bij de overige advisering.

Beginnende aangiftemedewerkers volgen de kennismakingsperiode van de Loyens & Loeff Academy voor starters. Na deze introductieperiode start je in een van onze praktijkgroepen en ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en gedeeltelijk door Loyens & Loeff zelf.

Ben jij een enthousiaste (bijna) afgestudeerde HBO student fiscaal recht en economie en heb je interesse in de functie van startende aangiftemedewerker bij Loyens & Loeff? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie of vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Tessa van de Pol op 020 578 5059 of per e-mail: tessa.van.de.pol@loyensloeff.com. Kijk voor meer informatie op www.loyensloeffacademy.com.